Napište nový záznam do knihy návštev

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
67 entries.
Šimon Šimon from Poprad wrote on 12. septembra 2019 at 11:13
Ľudia si hudbu pochvaľovali, nálada bola dobrá, hrali sa rôzne žánre hudby, aby si každý prišiel na svoje. Z našej strany spokojnosť
Katarína Katarína from Poprad wrote on 9. septembra 2019 at 22:24
Chceme sa veľmi pekne poďakovať za skvelú zábavu,profi prístup,dobrú náladu a moderovanie počas celého večera! 🙂 Vedeli sme, do čoho ideme 😛 Budeme Vás odporúčať ďalej! Robíte to, čo Vás baví! Katarína&Marek, 6.9.19
Tomáš Tomáš from Poprad wrote on 9. augusta 2019 at 17:26
Boli sme nadmieru spokojní. Pred svadbou sme napísali krátky zoznam aký okruh pesničiek nám je blízky a DJ s tým pracoval výborne. Počas celej svadby sa všetci zabávali, perfektne skĺbil jednotlivé žánre aby si každý prišiel na svoje. Okrem toho excelentne odmoderovane. Určite odporúčam všetkými desiatimi.
Milan Milan from Poprad wrote on 1. júla 2019 at 9:58
Skvelá zábava, dobrá technika a hlavne skvelý DJ. Všetci si ho pochvaľovali a nebol problém s nijakou požiadavkou. Skvelý aj ako moderátor a hlavne vždy s úsmevom a dobrou náladou 🙂
Dominika Dominika from Kežmarok wrote on 24. júna 2019 at 18:30
Skvelá zábava ! Boli sme maximálne spokojní, pesničky na želanie , skvelé moderovanie, naozaj sme si oslavu užili aj vďaka skvelej hudbe . Ďakujeme 🙏
Petr Petr wrote on 17. júna 2019 at 15:11
Vlado, diky za super zabavu na nasi svatbe; Sliezsky dom 8.6.2019; podarilo se Ti skvele rozhybat na zacatku trochu "staticke" 🙂 svatebcany, vsichni se skvele bavili. Doporucujeme. Lenka&Petr
Jozef Jozef from poprad wrote on 17. júna 2019 at 11:16
Vynikajúca voľba, len môžem odporučiť. DJ hral všetky žánre, pesničky na želanie a dokonca aj malé deti si prišli na svoje 🙂 Príjemne a profesionálne vystupovanie, rovnako aj technika na úrovni. Každému vrelo odporúčam, určite nebudete ľutovať.
Jozef Jozef wrote on 20. decembra 2018 at 9:24
Top DJ, nepoznám lepšieho v Poprade a v blízkom okolí. Našu firemku zahral úžasne, k spokojnosti každého účastníka firemnej tancovačky. Nohy bolia ešte stále. Ešte raz TOP DJ, odporúčam každému, dostali sme malý predvianočný darček. Dík p. DJ, budem odporúčať ďalej..... O rok zas, ak firma vydrží 🙂
Urban Urban wrote on 11. novembra 2018 at 19:00
DJ Skokana môžem iba pochváliť. Vynikajúca komunikácia a prístup. Zabezpečil skvelú zábavu a nemal problém vyjsť v ústrety akejkoľvek požiadavke. Hostia si ho náramne pochvaľovali. Ja oceňujem jeho profesionalitu. Ešte raz ďakujem za spoluprácu a zábavu.
Tomas a Katka Tomas a Katka wrote on 11. septembra 2018 at 14:50
Svadbu jsme meli 11.8.2018 a byla naprosto uzasna. Bezproblemova komunikace, pisnicky ktere jsme chteli Vlado bez problemu zahral. Ozvuceni obradu taky bylo super. Diky Vlado, doporucujeme i dalsim 🙂
Denisa & Kamil Denisa & Kamil wrote on 19. júla 2018 at 21:10
Ďakujeme za super zábavu... všetci sa veľmi bavili až do rána a pochvaľovali si! 100% Spokojnosť! Vrelo odporúčame 🙂
Marek a Kristína Marek a Kristína wrote on 19. júna 2018 at 14:34
Ďakujeme usmiatemu Vladkovi za super zábavu. Hudba, svetlo aj moderovanie - všetko bolo skvelé. Vrelo odporúčame všetkým, ktorí si chcú užiť vlastnú svadbu spolu s hosťami. 🙂
Jožko a Marcelka Strakovci Jožko a Marcelka Strakovci wrote on 23. apríla 2018 at 17:25
Ďakujeme za super hudbu Vladko, výborne sa všetci bavili až do rána, maximálna spokojnosť. Odporúčame každému, kto sa chce dobre baviť. ĎAKUJEME 🙂
Maroš Trabalka Maroš Trabalka wrote on 4. decembra 2017 at 11:15
Skvela zabava na svadbe az do rana. Vlado vzdy presne vedel komu co zahrat. A rockove kolo, ktore zacalo, uz neskoncilo bolo tiez super. Odporucame na vsetky zabavne eventy. Este raz diky 😉
Alexandra Mikulášková Alexandra Mikulášková wrote on 27. novembra 2017 at 20:22
Mali sme možnosť využiť služby pána Skokana na našej stužkovej slávnosti, ktoré mali neskutočne pozitívne ohlasy či už od hostí, rodičov alebo študentov. Rozhodli sme sa na základe recenzií, odporúčaní a hlavne skvelej cene. Repertoár vybraný pre všetky vekové kategórie nemal chybu, všetky piesne na želanie boli s úsmevom zahrané, parket bol vždy plný a skvelá zábava trvala až do rána. Určite odporúčame. 🙂
Peter a Anka Peter a Anka wrote on 24. novembra 2017 at 22:44
Ďakujeme za super zábavu Vladko, výborná hudba = skvelý večer = spokojní vytancovaní svadobčania :))
Peťka a Ľubko Gandžalovci Peťka a Ľubko Gandžalovci wrote on 25. septembra 2017 at 11:36
Ďakujeme Vladkovi za vytvorenie tej najlepšej zábavy na našej svadbe, ktorá trvala až do bieleho rána. Ľudia sa bavili, parket bol stále plny. Odporúčam všetkým, Vladko je perfektný DJ 🙂 Ďakujeme
Lukáš Fiolek Lukáš Fiolek wrote on 22. augusta 2017 at 11:45
Ďakujeme za perfektnú zábavu, ktorá trvala až do rána. Parket bol stále plný, pretože Vlado vedel odhadnúť kedy má čo zahrať. Hostí sme mali z celého Slovenska a z Talianska, sedeli len keď sa jedlo alebo bol program :D. Odporúčame na akúkoľvek udalosť, je to perfektný DJ a skvelá osobnosť. Ešte raz ĎAKUJEME, L&L
Anička Lazaraková Anička Lazaraková wrote on 5. februára 2017 at 21:02
super DJ,skvela zabava....odporucam na 100%....
Janka a Peťo Janka a Peťo wrote on 31. januára 2017 at 20:58
Ďakujeme Vladko ..Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ľudia sa bavili, parket bol stále plný. Dokázal si zabaviť ako východniarov tak aj západniarov, výborná atmosféra. Môžeme len a len odporučiť.
Simona Kuzmova Simona Kuzmova wrote on 19. augusta 2016 at 22:28
Dakujeme za super zabavu az do rana 🙂 kazdemu odporucam,vedel si kedy co zahrat a to bolo super,hostia spokojni a my este viac 🙂 TOP1 s pozdravom Simona a Rado 🙂
Štefan a Zuzana Jurčíkovci Štefan a Zuzana Jurčíkovci wrote on 11. apríla 2016 at 14:27
Chceme sa touto cestou poďakovať za super zábavu, o ktorú sa nám postaral DJ Vlado na našej svadbe. Správny chlap a super DJ ešte raz veľmi pekne ďakujeme. Števo a Zuzana
rod. Povrazníková a spol. z Oravy : rod. Povrazníková a spol. z Oravy : wrote on 24. novembra 2015 at 15:07
Chceme sa veľmi pekne poďakovať DJ Vladkovi za vynikajúcu atmosféru, ktorú vytváral svojimi výbornými hitmi na svadbe novomanželov Bartkovských 21.11.2015. Vrelo odporúčajú svadobní hostia z Oravy 🙂
Ján Bartkovský Ján Bartkovský wrote on 24. novembra 2015 at 12:21
DJ Vlado Skokan je výborný mali sme svadbu teraz 21.11.2015 a možem povedať že takú zábavu ako nám to urobil DJ sme veru nečakali môžem ho vrelo odporúčať každému. Nato že sme nevedeli do čoho ideme kedže sme ho vybavovali cez interet tak sme boli veľmi milo prekvapení. Takže možeme ho len a len odporúčať.Ďakujeme za veľmi dobrú zábavu bolo super. S pozdravom Terka a Ján Bartkovský.
Katka a Roman Kuriloví Katka a Roman Kuriloví wrote on 20. novembra 2015 at 16:33
Chceme sa veľmi pekne poďakovať, Vladko, za fantasticky odohranú svadbu. Komunikácia s tebou bola bez problémov, požiadavky boli splnené, a zárukou spokojnosti boli do rána sa baviaci hostia. Vyhovel si tak ako východniarom, tak aj západniarom, čechom, poliakom, aj jednému angličanovi. A to je už čo povedať. Veľkým plusom boli použité fontánky, všetci z nich boli nadšení 🙂 Zábava bola perfektná, určite ťa budeme odporúčať aj ďalej 🙂 Ďakujeme ešte raz.
Ivo Ivo wrote on 1. októbra 2015 at 10:56
Vlado nam na svadbe spravil paradnu show. Urcite mozem len doporucit. Dakujeme.
Cicak Vasil Cicak Vasil wrote on 30. septembra 2015 at 14:47
S panom DJ Vladimirom Skokanom sme boli spokojni, mal profesionalny pristup, reagoval na nase podnety, takze jeho sluzby charakterizujeme pozitivne. Cicakovci
Veronika Bobáková Veronika Bobáková wrote on 20. septembra 2015 at 18:57
Vladko spravil neskutočnú zábavu.Hostia aj my sme sa bavili do skorého rána.Každému môžeme len odporučiť.Vladko,ďakujeme ešte raz.Jožko a Veronika Bobákovci
Dominik Knapik Dominik Knapik wrote on 16. septembra 2015 at 18:15
🙂 radi by sme poďakovali p. Skokanovi 🙂 za úžasný prístup k praci a ešte lepšiemu hraniu na na našej svadbe 🙂 hostia a aj my sme boli veľmi spokojný. Taktiež ďakujeme za úžasný zážitok pri prvom tanci novomanzelov kde p.Skokan použil aj pyrotechniku + konfety 🙂 nezabudnuteľný zážitok:) ďakujeme veľmi pekne ešte raz veľké ďakujeme je to Dj s veľkým D. 🙂
Livia Grami Livia Grami wrote on 11. augusta 2015 at 9:46
Radi by sme sa p. Skokanovi poďakovali za priatelsky a profesionalny prístup a uzasnu zabavu na nasej svadbe 1.8. 2015. Mali sme aj hostí z rôznych krajin, a ti boli nadšeni a doslova vytancovani na par dni dopredu 🙂 Veľmi ocenujeme aj flexibilitu v ramci nasich požiadaviek a komunikácie. Naozaj, DJ Vlado Skokan je zárukou skvelej zabavy! Livia & Zak

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *